Menu Utama
Laman Utama

Syarikat

Produk Tawaran

Pelan Pemasaran

Testimoni

Daftar Sekarang!

Alat Promosi

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Login Ahli
Username :
Password :
Lupa password
Statistik Web
Jumlah Ahli 3
Jumlah Ahli VIP 2
Jumlah Ahli Free 1
Jumlah Visitor 1327
Jumlah Online 1 online
Ahli Terbaru

Ken
[ Kota Kinabalu, Sabah ]
2017-08-07 10:33:23

James Chong
[ Kota Kinabalu ]
2017-08-05 15:50:57


Berita
Pengumuman Penting [Sila Klik]

Team Kami

[ More news ]

Bantuan Online

Tel/SMS Admin :
010-522 3162
email :
admin@gajipassive.com

 

Follow Kami di Facebook :
 
 
 
 
ID Penaja : admin | Nama : Jamel Bin Kuin | No Hp : 0105223162 | Email : borneouinvest@gmail.com

Tahukah anda?

ANDA DUDUK DI RUMAH PUN DAPAT DUIT!! MENARIK TAK??? NAK JUGAK? CARA MUDAH DITEMUI, SISTEM DUPLIKASI AUTOMATIK TERLAKSANA

 

https://1.bp.blogspot.com/-fSRpOP0EbYw/WQ2FSZoCzuI/AAAAAAAADNM/z1FJDaZ6xt8EtEBww_5_e66ERMk39bcXQCLcB/s1600/gajipassive.png

https://3.bp.blogspot.com/-uWVAzeNUM_M/WQw1-PUkxKI/AAAAAAAADKc/iYxDugGf2uo8q7bYV9-u9JphdATDd91JgCLcB/s1600/gajipassivepower.png

Sedang cari pendapatan Tambahan? Melalui satu peluang agak mudah iaitu hanya dengan menggunakan simkad/prepaid Tone Excel Wow. Beres siap, hujung jari je. Web Replika Autodownline, Automatik 24 jam berfungsi baru lancar.. Jangan Terlepas Peluang Ini.

Yep, masa kini peluang program Tone Excel makin berkembang. Tak mustahil sekiranya meliputi hingga ke negara-negara Asean. Andai benar-benar terjadi, bayangkan sendiri berapa ratus juta pengguna pengguna handphone yang ada dalam negara-negara tersebut. Rasanya, tak menyesal dengan sekali modal untuk bergiat turut sama maju jaya!

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni..RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 350 ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi..

Berita tentang Toneexcel dalam Berita Harian 8 April 2014..sekarang boleh pilih..nak tunggu jadi orang ke sejuta atau anda nak join sekarang dan mula jana pendapatan tanpa had di Toneexcel..keputusan di tangan anda..jika anda mahu jom daftar sekarang..anda tak akan menyesal..

Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..

MODAL RENDAH ~ KERJA SENANG

Modal keahlian adalah RM110 sekali seumur hidup. Anda akan dapat:

==> Sistem GajiPassive yang efektif

==> Sekeping simkad Tone Excel

==> Link website ID.

==> Sistem pengurusan oleh kami dan sistem.

==> Kredit percuma RM30 untuk pertama kali daftar dan topup RM30 percuma bulan ke 2.

Sekiranya sistem ini berjaya mendapatkan pelanggan untuk anda pada bulan ke-3 dan komisen anda telah melebihi RM100, kami akan menggunakan komisen yang anda perolehi untuk untuk menampung topup telefon anda setiap bulan sebanyak RM60 sehingga RM100 secara auto-topup bergantung kepada jumlah komisen yang telah anda perolehi.

Anda tidak memerlukan modal perniagaan beribu-ribu ringgit dan pening kepala untuk mencari premis bagi menjalankan perniagaan ini.

Bayangkan potensi anda menggunakan sistem GajiPassive jika semua duplikasi 5 anda telah penuh dengan rangkaian anda topup RM60 setiap bulan.

Gaji Passive anda setiap bulan ialah RM1050 atau terus meningkat! Lagi & Lagi...

Anda juga akan mendapat data percuma hasil dari topup anda sendiri. Cukup bagus!

==>>1GB percuma tanpa tolak kredit. Topup Rm30 anda dapat

Kredit anda masih berbaki Rm30 dan anda boleh melanggan data 1GB dengan hanya RM28 sahaja. 

Murah Aje kan?

Pendek kata anda dapat ( 2GB Data dengan hanya topup RM30 ). Guna telefon, dapat data percuma dan pendapatan pasif setiap bulan. Memang berbaloi.

Setelah anda menggunakan sistem gajipassive ini, anda akan diberi ID Keahlian oleh sistem untuk tujuan promosi. Anda juga disarankan untuk promosi Link ID anda untuk mempercepatkan tajaan anda dalam penggunaan sistem ini.

Anda juga boleh MEMPERKENALKAN sistem gaji passive ini pada sesiapa sahaja pengguna telefon bimbit sama ada keluarga, saudara mara, rakan-rakan dan pengguna telefon seluruh Malaysia.

INSENTIF TAMBAHAN

Sekiranya anda telah lengkap memenuhi semua level anda
Level 1 - 5
Level 2 - 25 orang
Level 3 - 125 orang

Anda berpeluang untuk dinaiktaraf menjadi Junior Centre.

PENTING: Selepas itu anda boleh memohon pada admin untuk melengkapkan sekali lagi duplikasi anda dengan penambahan rangkaian di level 1 anda sebanyak 5 orang. Ia akan menjadikan duplikasi penajaan anda menjadi:

Level 1 - 10
Level 2 - 50 orang
Level 3 - 250 orang

Di sini anda akan berpeluang untuk naiktaraf Service Centre.

Anda tak perlu keluarkan sesen pun untuk upgrade ranking...dan NAIKTARAF adalah PERCUMA sahaja!!
PERANAN ANDA  Anda cuma perlu membuat pembayaran untuk kami ( sekali sahaja ) dan WAJIB mengikuti prosedur atau langkah-langkah untuk PEMBAYARAN yang telah ditetapkan. Kegagalan anda untuk mengikuti langkah-langkah tersebut akan merumitkan pendaftaran keahlian sistem dan pendaftaran simkad anda. Selepas itu sistem gaji passive pula akan mengaktifkan keahlian anda serta menguruskan penajaan rangkaian anda. Kami akan ambil alih semua tugasan

==>Penghantaran Produk

==>Pendaftaran Rangkaian

==>Pengurusan rangkaian

 

Komisen atau pendapatan anda akan terus dimasukkan ke dalam bank akaun anda setiap bulan.
GUNA TELEFON PUN DAPAT DUIT!!!


 


Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
GajiPassive.com © 2017